perjantai 29. kesäkuuta 2012

2 - Tunnen olevani kauniimpi laihana

En yritä väittää, etteikö lihavakin voi olla kaunis. Itse vain pidän itseäni kauniimpana laihana kuin nykyisissä valasmitoissani.

Inspiraatioksi pukkaa kuvapostausta tämän lyhyen tekstinpätkän kera.




6 kommenttia:

  1. Miusta vaan toi yksi Marilyn-tyylinen nainen oli kaunis. Liian laihoja muut.. mielestäni 45kg luukasa ei ole kaunista katseltavaa, haluaisin kumminkin näyttää terveeltä, kauniilta ja muodokkaalta, unelmapainoni ehkä 70kg, jos voisin todeta :)

    VastaaPoista
  2. Minä taas pidän heitä kaikkia kauniina :) Neljäs ja toiseksiviimeinen nainen ovat ehkä hieman liian laihoja, mutta eivät mielestäni silti rumia.

    Mutta kauneus on toki katsojan silmässä! :) En minäkään mitään 45 kiloa tavoittele, 65kg olisi minulle aika passeli.

    VastaaPoista
  3. Se on jännää, miten lihavana vuosikymmenen eläneenä laihat ihmiset näyttävät LIIAN laihoilta! :D Silmä kait tottuu tukevampaan muotoon ja se alkaa näyttää normaalilta.

    Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla paljon mahdollista, minulle ei kyllä (kai) ole käynyt näin :) Tosin näen itseni ajoittain laihempana mitä olen...

      Poista
    2. I know! Otin itsestäni "before"-kuvat kaksi viikkoa sitten. Horror! Ja eilen kun yhdet supertiukat housut menivät helpommin jalkaan kahden viikon treenin ja terveellisesti syömisen tuloksena, otin kuvan hissin peilin kautta ylpeänä itsestäni ja miten hyvältä näytän...kröhöm. Kuva kertoi totuuden - 45 kiloa ylipainoa. :D Mutta niin sitä silmä tottuu ja itsensä tosiaan näkee jotenkin laihempana.... Mutta sehän on vaan hyvä! Tässä on kaksi vaihtoehtoa: joko jatkaa samalla vanhalla linjalla ja jatkaa paisumista tai muuttaa elämäntapojaan ja laihtuu siinä sivussa. Tadaa! :D
      Motivaatiokuvat on hyvä pitää esillä, kiljun ilosta sinä päivänä kun näytän valokuvassa normaalipainoiselta ja kun voin ostaa vaatteeni normikokoisina!

      Hanna

      Poista
    3. Olet aivan oikeassa! Ja minäkin kiljun riemusta sinä päivänä kun tuo yksi ihana kaapissa lojuva koon 36 mekko mahtuu taas päälleni. ;)

      Poista