perjantai 6. heinäkuuta 2012

5 - Mitään hyvää ei voi syödä tuntematta omantunnontuskia

Tämän kertainen syyni laihduttaa on se, että mitään hyvää en voi syödä tuntematta omantunnontuskia. Niin kävi tänäänkin. Ja syystä.

Harkitsin hetken, kehtaanko kertoa tätä edes tänne, mutta jos en voi olla täällä rehellinen, niin en sitten missään. Tein jotain tosi naurettavaa ja sorruin sairaaladieetin ensimmäisenä päivänä. Tiedetään, säälittävää, mutta ei auta itkeä kun maito on jo maassa :( Sen vannon, etten enää ikinä mene nälkäisenä kauppaan, sillä sen tein nyt ja siellä se kiusaus sitten iski. Ostin ja söin jäätelöä.

Edes vähän olen edistynyt. Pystyn nimittäin nyt heti ajattelemaan, että huomenna on uusi päivä ja silloin yritetään uudelleen entistä tiukemmalla niskalenkkiotteella, kun aikaisemmin yksi sortuminen tarkoitti, että hommat loppuivat siihen ja en laihdu ikinä. Tällä vauhdilla en tosin laihdu ikinä muutenkaan... Mutta ei auta kuin yrittää, kuten yksi kommentoija totesi (jotenkin näin); on kaksi vaihtoehtoa, joko jatkaa samalla linjalla ja lihoo vain tai sitten muuttaa asioita.

Aion huomenna aloittaa Jillian Michaelsin 30 day shredin. Eräs kommentoija suositteli sitä ja aion kokeilla. Tässä on kyllä taka-ajatus; tiedän, että kun liikun, en raaski niin helposti heittää kaikkea liikunnasta saatua hyötyä hukkaan mässäämällä.

Täytyy taas motivoida itseä jotenkin, joten hain nättejä vaatteita netistä. EMP:n mekkolinjalla mennään.



6 kommenttia:

  1. Jihuu, kohta sä mahdut noihin mekkoihin. Googlaapa 30 day shred results niin näet mahtavia ennen ja jälkeen kuvia. Sairaaladieetti on vähän pöhkö idea, en ihmettele jätskiä siis yhtään. Tsemppaan sua (pitäiskö ihan haastaa?) syömään salaatteja ja tavallisia ruokia pieniä annoksia. Ja jos tekee mieli välipalaa, niin hedelmä suuhun. Liikunta+herkut pois=hyvä olo -> laihdut samalla!

    Kiva, että olen inspiroinut sua, nyt vaan iloisella mielellä eteenpäin! Ajattele, että terveellisesti elämällä et ainakaan liho enää yhtään ja voit paremmin. Ja laihtuminen on sivutuote, joka pakostakin tulee mukana. Mulla iho on huippukunnossa jo näin lyhyen sokerittoman jälkeen ja olo vetreä jumpasta. Tee täysillä, se on vaan 20 minsaa, älä anna periksi tai löysäile - kiität itseäsi jälkikäteen! ;)

    Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, en minä ihan vielä noihin mekkoihin mahdu... :) Googlasin ja aivan uskomattomia tuloksia ovat ihmiset saaneet tuolla aikaan! Jos tulee Shredin aikana tunne, että tänään ei jaksa, niin pitääpä palata noihin ja muistuttaa itseä siitä, miksi tätä tekee ;)

      Yritän vielä tuota sairaaladieettiä. Uskon pystyväni siihen. :)

      Poista
  2. Moi!
    Löysin sattumalta blogisi ja liityin lukijaksi. :) Paljon tsemppiä sinulle omaan projektiisi! Itse olen ollut ihan hirveä jojoilija viimeiset vuodet ja yritän nyt tosissaan päästä sinne ikuiseen tavoitteeseeni. Se vain tuntuu niin vaikealta.

    Itse sain taas motivaatiota kun katsoin Suurinta Pudottajaa. Siinä vaan on niin sisukasta porukkaa. Aloin miettimään, että ei sen pitäisi omalla kohdallakaan vaikeaa olla.

    Ja kannattaa aina muistaa, että ei se oma projekti kaadu repsahduksiin :) Niistä vain pitää jatkaa sitkeästi eteenpäin. Joku päivä vielä tulee se voittajafiilis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa! :) Ja kiitos tsempistä.

      Uskon myös, että Suurin Pudottaja olisi ollut mainio tsemppiohjelma minullekin, mutta harmikseni se taisi loppua juuri :( Mutta onhan tuota joskus tullut katsottua.

      Voittajafiilistä odotellessa! Odotan jo innolla, milloin vaaka näyttää 110 kg. Se olisi jo liki seitsemän kilon pudotus!

      Poista
    2. Itse asiassa uusi kausi alkaa jo keskiviikkona heti perään tuota Suurinta Pudottajaa! :)

      Poista
    3. Ahaa, kiitos vinkistä! Täytyypä katsoa. :)

      Poista