maanantai 9. heinäkuuta 2012

6 - En löydä kokoja vaatteista

Vaatekaupat ja vaateostoksilla käynti on aivan kamalaa nykyisin. Tuntuu, että joka kaupassa tuijotetaan pahalla silmällä tällaista läskilolloa, joka yrittää siitä kauniista pikkutopista löytää sitä XXL-kokoa. Eikä sitä tietenkään löydy, eihän niitä kauneimpia vaatteita ole minulle tarkoitettu jo ihan senkin takia, etteivät mokomat näytä enää hyviltä päällä... Ja jos satunkin löytämään vaikkapa farkuista sen XXL-koon, niin kyseessä ovat tietenkin pillilahkeiset, sääriläskejä korostavat, matalavyötäröiset, kiristävät ja kaikki vatsamakkarat esiin pullauttavat teinihousut.
Siihen on tultava muutos. Aion vielä tämän elämän aikana pystyä ostamaan itselleni koon 36 vaatteita. Ja se ei onnistu, jos en itse tee asian eteen jotain.

Sairaaladieettiä PITI olla koko viikonloppu, mutta molempina päivinä tuli sisko käymään täälläpäin ja teimme vähän muuttohommia isämme luona. Sisko oli sitten ostanut molemmiksi päiviksi ruokaa, ja yritin kieltäytyä, mutta kun en syytä kieltäytymiselleni saattanut (= kehdannut) sanoa, niin eihän siitä mitään tullut. Sunnuntaina sitten pläjäytin siskon lähtiessä; hei sisko, olen laihiksella, en siksi halunnut syödä mitään lihapiirakoita. "Olisit sanonut!" No joo joo, mutta kun en pystynyt. Olisi kyllä ollut parempi, jos olisin saanut sanottua... Mutta nyt se on sanottu ja toivon mukaan näitä tilanteita ei enää tule.

Tänään kuitenkin dieetti on mennyt hyvin. Nälkä on vaivannut yllättävän vähän, vettä on tullut juotua tarpeeksi (minulla on litran pullo, jonka täytän aamulla ja toisen kerran iltapäivällä ja katson, että illalla pullo on tyhjä). 30 day shrediä tein tänään ensimmäisen kerran ja voi jestas, se on kamalaa! Tai no ei nyt sinänsä kamalaa, tietääpähän ainakin, että tuosta tulee jotain tuloksiakin, kun hiki virtaa ja tekee mieli heittää hanskat tiskiin. Muutama lyhyt tauko oli pakko pitää kesken kaiken eikä kaikkia liikkeitä tullut tehtyä ihan täysillä, mutta pidän tuota kuitenkin saavutuksena tällaiselle nollakuntoiselle.

Inspiraatioksi 30 day shred results-kuvia. Tähän minäkin pyrin!




1 kommentti:

  1. Hyvä tyttö! Mulla kuule ihan yhtä tuskaa Shredin kanssa, MUTTA..... olen nyt tehnyt sitä 14 kertaa, joista 12 kertaa level 1:Stä ja 2 kertaa level 2:sta ja aikaa on mennyt reilu kaksi viikkoa (olen pitänyt yhteensä kolme välipäivää). Sinnikkyys todella palkitaan ja kuten Jillian sanoo, "tulokset ansaitaan!" Minulle mahtui tänään päälle housut, jotka eivät reilu kaksi viikkoa sitten päälle menneet. Vyötäröltä on lähtenyt 6 senttiä ja kiloja 0 eli olen pienentynyt aivan mielettömästi, koska lihakset ovat korvanneet läskiä. Itsekin näen peilistä jo eron. Nuo kuvat siis ovat ihan totta, otin itsestänikin ennen-kuvat ja aion ottaa jälkeen-kuvatkin - ne puhuvat enemmän kuin sanat! :D

    Jossakin vierailemassani blogissa kaipailtiin läskileiriä Suomeenkin, sellaista joissa olisi kilotakuu. No, tuolla Shredillä ei voi kuin onnistua, kunhan vaan uhraa 20 minuuttia sille ja tekee tuskasta ja hiestä huolimatta täysillä.

    Pidin ekan välipäivän neljännen päivän jälkeen, kun tuntui että voimat eivät riitä. Auttoi. Vain yksi välipäivä! Toka välipäivä tuli eteen, kun kokeilin kakkosleveliä ja selkä kipeytyi. Auttoi! Tein seuraavaksi liikkeet huolellisemmin. Ja kolmas välipäivä on tänään, kun meillä on lapsia hoidossa ja muumit vievät jumpparuudun. ;-)

    Mulla syömiseenkin on auttanut liikunta, teen nyt parempia valintoja. Ei tee mieli pilata tuloksia pullalla. Ja tänään vaikka maistoin palan piirasta, niin ei tullut morkkikset ja osasin lopettaa yhteen palaan!

    Ajattele asiaa elämäntapana - että sinusta tulee trimmi nainen lopunelämäksi. Koko 36 kuulostaa tosi pieneltä, mutta mikä ettei! Muista että sitä tuskin saavutat pikadieeteillä, homma vaatii korvien välissä asennemuutosta. You can do it! Älä hätäile, ota päivä kerrallaan ja ajattele mikä on hyväksi kehollesi (tarpeeksi hyvää ravintoa, liikuntaa).

    Hikisin Shred-terveisin,
    Hanna :)
    PS. Minäkin odotan 110 kilon alitusta, mutta en stressaa. TIEDÄN että se tulee pakostakin, jos jatkan tällä tavalla elämääni ja samalla hyvät tavat iskostuvat osaksi elämääni. Eikä niin että superdieetin jälkeen alan syömään "normaalisti" ja olenkin taas pian läski. Näin on käynyt ennenkin - jojoiltu on kymmeniä kiloja.

    VastaaPoista